RACE
Зв'язатися з нами
menu

Який автомобіль купити?

Грудень 2016 року

выбрать автоЩо вибрати? Ланос або Авео? Це питання вже багато років хвилює всіх автолюбителів. Дану тему можна знайти майже на кожному форумі і прочитати десятки тисяч відгуків. І швидше за все, Вас це тільки ще більше заплутає. Скільки людей стільки й думок! Ми хочемо повернутися до цієї теми ще раз і можливо допоможемо Вам скласти свою власну думку.

Ви вирішили купити собі новенький автомобіль за доступну вартість і зупинилися на Ланосі. І тут з'являється Ваш знайомий і радить "Додати трохи і купити Авео, виглядає краще, комфортніше. Ось мій знайомий взяв і задоволений". І Ви починаєте думати, а раптом і правда, Авео краще. Приходьте додому, включаєте комп'ютер, шукайте схожі теми і починаєте читати думки інших. А після кількох годин проведених за комп'ютером, встаєте і розумієте, що зовсім заплуталися ...

Ми допоможемо Вам скласти свою власну думку і визначитися з вибором між цими автомобілями. Рішення досить просте. Взяти обидва автомобілі на прокат! Адже погодьтеся, покупка не дешева, і автомобіль Ви купуєте не на місяць - інший. Так може краще трошки переплатити, і бути впевненим у своїй покупці.

Ви можете подумати, а чи не простіше тоді записатися на тест-драйв в салон і поїздити на Ланосі і Авео. Але скільки Ви зможете проїхати на автомобілі автосалону, 1 або 2 км? Цього мало, щоб зрозуміти, як поводиться автомобіль на дорозі. Навряд чи менеджер автосалону Вам дасть виїхати на трасу, і Ви не впізнаєте яке прискорення у автомобіля при обгонах. І Ви не зрозумієте, як будете себе почувати після кількох годин проведених за кермом, наскільки зручні або не зручно крісла в автомобілі.

Все це можна зрозуміти, взявши автомобіль на прокат. Ви сам собі господар, і маєте право самостійно розпоряджатися своїм часом і автомобілем. Уже до вечора Ви будете знати все про даний автомобілі, всі його плюси і мінуси. Через кілька днів, тижнів, Ви будете йти в салон, твердо знаючи, який автомобіль підходить для Вас.

Ми впевнені, що зможемо допомогти вирішити проблему з вибором автомобіля, наш автопарк налічує понад 100 автомобілів. Наші ціни доступні кожному. Звертайтеся до нас за телефоном, вказаним на сайті. Ми завжди Вам раді!

Прокат авто RACE

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна