RACE
Зв'язатися з нами
menu

Зимові тарифи на оренду

Січень 2017 року

прокат автомобіля в УкраїніВи давно шукаєте хорошу пропозицію? А може вам просто не подобається ходити і мерзнути зимовими днями і вечорами на вулицях міста?

Спеціально для наших улюблених клієнтів ми розробили програму. Не просто програму, а антикризова пропозиція. Тепер ви зможете орендувати самий бюджетний автомобіль на 1 добу всього за 20 доларів США, а якщо забажаєте орендувати на 1 місяць - тариф буде всього 10 доларів США на добу. Ми спеціально робимо для вас найдешевшу пропозицію, щоб ви не мерзли, і в зимовий період часу залишалися мобільні.

Поламався автомобіль, чергове ТО на машину затягується або просто немає автомобіля, а може, сталася дорожньо-транспортна пригода - беріть автомобіль в прокат - це дешевий варіант. У зимовий період ми зробили для вас спеціальні ціни, щоб ви змогли вільно дозволити собі користування послугою прокату.

Якщо вас бентежить автомобіль економ класу, що ж замовляйте «В» клас у ціновому діапазоні 40-12 доларів США за 1 добу, а автомобіль «С» класу можна замовити всього за 15 доларів за добу.

Погодьтеся, відмінна пропозиція ??? !!!

Перегляньте весь список цінової пропозиції, після чого можете сміливо замовити оренду автомобіля.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна