RACE
Зв'язатися з нами
menu

Прокат автомобілів з ГБО

Січень 2017 року

Прокат авто з ГБОНам дуже часто надходять запити від клієнтів про можливість отримання в прокат автомобілів з газо-балонний установкою, тобто автомобілів, які використовують в якості палива газ. Надходять запити такого характеру: «у вас є прокат автомобілів на газу», що вже не вірно, а вірніше «на газі», вже якщо на те пішло. Але запит зрозумілий. Для вас ми пропонуємо автомобілі з газовими установками (далі ГБО), наприклад Деу Ланос, використовує для пересування в режимі траси близько 7 літрів газу на 100 км шляху, газ в 2 рази дешевше бензину.

Вартість оренди автомобіля з ГБО можна порівняти з вартістю автомобіля, який працює на бензині, а витрати на паливо набагато дешевше. Для замовлення такого автомобіля передзвоніть нашим операторам і уточніть наявність автомобіля «на газі» на ваші дати. Ми із задоволенням надамо вам економічні автомобілі, які допоможуть вам зробити поїздку більш дешевої і комфортною.

Можливо, що автомобіль з ГБО, необхідний для вашого підприємства, ми так само надамо такі автомобілі в довгострокову оренду на ваш запит, з можливістю оплати безготівковим розрахунком за реквізитами нашого підприємства.

Машини з ГБО мають повний комплект документів, обладнання встановлено з дотриманням усіх вимог безпеки, в автомобілі є всі документи і дозволи на газо-балонне обладнання, встановлене в автомобілі. У вас не буде ніяких проблем при пересуванні на такому автомобілі.

Звертайтеся в будь-який з наших офісів або за телефонами до наших операторам.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна