RACE
Зв'язатися з нами
menu

Збираєтеся в грузію? Скористайтеся нашими послугами автопрокату!

Січень 2017 року

Прокат авто у всіх містах Грузії

Ви вирішили відправитися в ділову поїздку або на відпочинок до Грузії? Що ж, немає нічого кращого, ніж здійснити цю подорож, скориставшись послугою оренди автомобіля в Грузії.

Останнім часом, Грузію відвідує все більше і більше людей. Тільки за 2013 рік у Грузії побувало близько 5 мільйонів приїжджих, з яких 1,5 мільйона офіційною метою поїздки заявили туризм, інші були тут кілька днів як транзитні пасажири або приїхали у справах.

Основними місцями, через які люди потрапляють до Грузії, є аеропорти, морський порт і звичайно ж залізниця. Найбільші і пасажиромісткості, це: аеропорт Тбілісі, Батумі, Кутаїсі. Аеропорти в Тбілісі і Батумі мають велику кількість прильотів і рейсів в різні країни, а ось аеропорт в Кутаїсі прославився тим, що тут базується лоу кост авіакомпанія, саме в Кутаїсі прилітають рейси з Росії, України, Польщі. Аеропорт в Кутаїсі популярний завдяки дешевим авіаперевезень, адже квиток на літак до Кутаїсі з України можна купити всього за 60-100 доларів США.

Подача машини в аеропорт

Якщо ви прилетіли в аеропорт, прямо звідси можна виїхати на орендованому транспорті. Ми допоможемо вам організувати прокат автомобіля в аеропорту Тбілісі, Батумі та Кутаїсі. Особливо добре скористатися прокатом авто без водія або орендою автомобіля з водієм (трасфер) з аеропорту Кутаїсі, адже ви, швидше за все, підете в Тбілісі або Батумі, а це 230 або 170 км відповідно. Наш автопарк досить великий і кожен бажаючий зможе підібрати собі автомобіль за класом.

Так само Вас приємно здивують наші ціни на прокат авто в Грузії. Замовити прокат автомобіля в кабріолет класі можна всього від 30 доларів США на добу. Умови прокату автомобілів в Грузії однакові для всіх і досить прості [ОЗНАЙОМИТИСЯ З УМОВАМИ ОРЕНДИ].

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна