RACE
Зв'язатися з нами
menu

Ночуємо в Тернополі та оглядаємо місто

Липень 2019 року (Оновлено: Березень 2023 року)

Чи хотіли би ви, приїхавши до Тернополя, забути про спеку у міському транспорті, а замість цього залишитися наодинці із собою, за рулем власної машини? Але у вас немає авто / можливості доставити своє авто у Тернопіль?

Ми пропонуємо вам гарну альтернативу – орендувати автомобіль напрокат у Тернополі у компанії Race. Ця ідея може здатися навіть більш привабливою, ніж володіння власною машиною тому, що:

  • У автопарку тільки нові автомобілі;
  • Великий автопарк – завжди найдеться з чого обрати – машина на будь-який смак;
  • Швидка процедура бронювання та видачі авто;
  • Можливість отримати / віддати авто не тільки у офісі, а й по всьому місту;
  • Не потрібно залишати заставу – ви можете замовити додаткову послугу оренди авто без застави;
  • Шини згідно сезону, технічне обслуговування – за рахунок компанії;
  • Можливість оформити договір на двох – тоді ви можете передати кермо іншій людині, яка прописана у договорі, а самому відпочити від поїздки.
Ключі від автомобіля

Що можна зробити у Тернополі? Для чого взагалі туди їхати?

  1. Здійснити прогулянку по Набережній – де ви знайдете багато розваг: покататися на невеликому кораблі по ставку, відвідати «Острів Кохання», який доволі часто використовується у якості місця для весільних церемоній – настільки він красивий.
  2. Відвідати Тернопільський замок – хоч він і був збудований у 1540-му році, але до наших днів дійшла тільки відреставрована версія замку, котра має не багато спільного з оригіналом.
  3. Подивитися на безліч інших замків, адже Тернопіль – це місто середньовічних будівель, котрі зустрічаються майже на кожному кроці: Микулинський замок, палац Вишневецьких, палац Потоцьких, Збаражський замок та інші. Ті, хто у захваті від історії та різноманітної архітектури – сумувати не прийдеться.
міст у Тернополі

Де зупинитися у Тернополі?

На території міста є більш ніж 20 готелів. Ми роздивимося тільки найцікавіші та найбільш популярні варіанти.

Хостел «Стожари» - на території є безкоштовна стоянка (точніше, її використання уже включено у вартість). Є безкоштовний wi-fi. Вартість – від 250 грн/доба.

З готелів найбільш привабливим здається готель-аквапарк «Алігатор» - більш за все вашому вибору будуть раді діти. Номери у готелі обладнані за останнім словом техніки. Навіть у найдешевшому номері є кондиціонер та телевізор. Вартість – від 935 грн/доба.

Тепер вам не доведеться сумувати у Тернополі. Спробуйте орендувати авто у Race, отримайте незабутньо-позитивні враження від поїздки.

аквапарк «Алігатор»
Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна