RACE
Зв'язатися з нами
menu

Як можна зробити замовлення на сайті?

Листопад 2016 року

контакти для прокату автоМова в цій статті піде про те, як компанії прокату авто дають можливість клієнтам зробити замовлення на оренду авто в зручній формі, через інтернет-сайт. Жителі більшості країн сьогодні вже звикли замовляти товари та послуги через інтернет. У більшості сервісів для замовлення будь-якої послуги, потрібно тільки лише зробити ряд нехитрих дій з функціоналом інтернет-сайту. Така сфера, як оренда авто, не стала винятком із загальної тенденції.

Ми постаралися в повній мірі реалізувати всі можливості для зв'язку з оператором і замовленням прокату машини. В першу чергу, це звичайно мобільні номери. Якщо ви бажаєте взяти автомобіль в оренду по Україні, варто скористатися нашим українським номером, (+380) 67-644-6-555. Зрозуміло, що дзвінок буде вигідним, якщо тільки Ви перебуваєте на території України. Тому цей спосіб може і не підійти вам. До речі, офіс в Грузії теж готовий приймати телефонні дзвінки, тому скористайтеся також грузинським номером (+995) 514-577-555, для оренди авто в Тбілісі, Кутаїсі, Батумі та інших містах.

При тому, що голосовий зв'язок зазвичай не займає більшу частину смуги пропускання в порівнянні з інтернет-трафіком, вона значно дорожче коштує. Тому завжди є резон скористатися зв'язком через інтернет для того, щоб зробити голосовий дзвінок і взяти авто в прокат. Для цього на допомогу стануть спеціальні програми, такі як Viber і Wats App. При своїх можливостях і простоті використання, ці програми стали дуже популярними і є майже на кожному мобільному пристрої, який їх підтримує. Щоб зв'язатися з нами по Вайберу, просто введіть наш номер і додайте в контакти. Потім зробіть «Безкоштовний виклик» або надішліть «Безкоштовне повідомлення». Такий же принцип роботи і в додатку Вотс Ап.

Насправді, щоб взяти в оренду автомобіль, зовсім не обов'язково відразу намагатися зв'язатися з оператором. Можна скористатися формою замовлення і попередньо внести всю інформацію про замовлення. Перейти туди також можна, натиснувши на кнопку «Експрес замовлення» з будь-якої сторінки сайту. Для того щоб скористатися цим зручним способом, насамперед виберіть зацікавивший Вас автомобіль зі списку у верхньому правому куті форми. Авто розділені за класами, тому зручніше буде скористатися навігацією за класами авто в лівому кутку форми. Зауважте, що при перемиканні класів, можна відразу побачити список доступних авто в класі з фотографіями і зазначеної мінімальною ціною.

Після того, як визначилися з автомобілем, Вам слід вибрати форму розрахунку та інші дані, такі як місце отримання авто, місце повернення, час прокату і контактні дані. Контактні дані ввести слід коректно, так як це полегшить подальшу зв'язок оператора з Вами. Додаткові опції і послуги можна редагувати в розділі деталі замовлення внизу сайту. Після відправки форми, Вам також прийде лист з докладною деталізацією на вказану електронну скриньку. Після відправки замовлення також є можливість його роздрукувати і відправити копію, якщо хочете поділитися цією інформацією з ким-небудь ще. Після того, як форма відправлена, замовлення відразу ж потрапляє в обробку оператору і він зв'яжеться найближчим часом за телефоном, вказаним Вами в контактних даних.

Крім цих можливостей є також вікно онлайн чату. Чат захований в самому низу вікна браузера. Ви можете спілкуватися в режимі реального часу з оператором і задати йому будь-які питання по прокату авто. Просто розгорніть вікно чату і почніть друкувати.

Для того щоб дізнатися ще більше інформації, можна відвідати розділ контакти. Натисніть на відповідну назву, щоб перейти на сторінку контактів України, Грузії або Криму. Там вказана основна інформація офісів в різних країнах. Зверніть увагу, що для замовлення машини в прокат доступний і скайп. Він зазначений саме в розділі контакти.

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна