RACE
Зв'язатися з нами
menu

Насолоджуйся музикою в автомобілі

Серпень 2020 року

Наш автопарк представлений численною кількістю різних машин. З двохтисячних років автовиробники почали активно вдосконалювати аудіосистеми своїх автомобілів. Деякі автовиробники підписують контракти з відомими компаніями, що спеціалізуються тільки на автомобільних аудиосистемах, для збільшення прихильності клієнтів, інші користуються стандартною лінійкою виробників авто.
У нашій компанії, всі автомобілі обладнані МР3 програвачами, які зроблять вашу поїздку більш приємною, так як можете взяти СD диск з улюбленою музикою. Також, у нас є моделі з вбудованими USB і AUX входами. Деякі люди вважають, що програвання музики через СD диск набагато чіткіше і якісніше, ніж через USB і AUX входи. Тут вони звичайно мають рацію, але тільки якщо ви збираєтеся брати участь в змаганнях по авто звуку, де чіткість на вищому рівні і порівнюється не на слух людей, а спеціальними пристроями.
Хочете насолоджуватися саме тією музикою яка Вам подобається, тоді Ви можете скористатися USB і AUX входами і різниці в якості звуку не відчуєте. Європейські вчені довели те, що люди які слухають улюблені музичні композиції менше втомлюються і відчувають себе бадьоріше в середніх і далеких подорожах. До ще одного з плюсів USB входу можна віднести те, що під час руху автомобіля або стоянки, Ви можете заряджати батареї своїх телефонів, або планшетів.
Подивитися комплектацію автомобіля на предмет комплектації певним пристроєм або роз'ємами для прослуховування музики, ви можете подивившись кожен автомобіль докладніше в нашому автопарку /uk/autopark_Ukraine.html , ми намагаємося не упускати цю інформацію, хоча в деяких випадках описана комплектація може відрізнятися, що пов'язано з різними модифікаціями і комплектаціями автомобілів.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна