RACE
Зв'язатися з нами
menu

Новий сайт для наших клієнтів

Березень 2021 року

Новий сайт для наших клієнтів - картинкаПісля кропіткої роботи ми раді представити Вашій увазі наш оновлений новий сайт.
Сайт став більш інформативним: ми виділили основні теми сайту, зручні для пошуку такі як, «Автопарк», «Умови», «Тарифи» (або просто ціни), «Контакти» з розбивкою по країнах, в яких ми представлені,
На головній сторінці Ви також можете ознайомитися з найбільш часто задаються питаннями - FAQ, ознайомитися з умовами лізингу авто «Лізинг», дізнатися про актуальні вакансії компанії «Вакансії». Для англомовних користувачів є також версія нашого сайту англійською мовою.
Також для Вашої зручності ми впровадили вбудований калькулятор для прорахунку вартість оренди авто. Тепер немає необхідності додатково читати всі розділи умов прокату або детально з'ясовувати вартість тієї чи іншої послуги: досить вказати точні дати, час, місце для отримання автомобіля - і програма виконає точний розрахунок. Також якщо розгорнути прорахунок калькулятора ви можете додати в свій замовлення такі опції, як оренда навігатора, дитячого крісла, замовити додаткову страховку для зменшення відповідальності на управління авто. Тепер ви можете оплатити прокат авто прямо на нашому сайті, використавши будь-який із запропонованих зручних способів: оплата картою, за допомогою Приват 24, вебмані, PayPal та інших.
У нас в планах є ще дуже багато ідей і новин, які ми збираємося запровадити на базі нового сайту. Найближчий проект - це реалізація можливості особистого кабінету «Мій Race», в якому можна буде відстежити ваше замовлення, скорегувати його, переглянути історію замовлень, Впевнені, ви високо оціните нові спеціальні можливості нашого сайту.
Залишайтеся з нами на зв'язку!

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна